Headergym
classic yoga (torsdag 19.45)

TID: Torsdage kl. 19.45-21.00 i creActive

PERIODE: 8. september-27.oktober 2022

PRIS: 849,- for 7 uger á 75 min

- efterfølgende mulighed for forlængelse med månedsbetaling. -træningsafbud til den ugentlige træning kan veksles til træning på et andet hold.  


TRÆNER:

Eva Diercks


HOLDET:

Classic yoga er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform.


Dette hold tager udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga og vi arbejder med muskler og led for at skabe større smidighed, styrke samt bedre balance i kroppen og mere bevidsthed. Alt sammen for at skabe balance og velvære.


Yogaøvelserne er en dynamisk kombination af stræk, styrke og balance kombineret med åndedrætsøvelser. Undervisningen vil være varierende og altid have et tema eller fokus. Vi vil desuden altid afslutte med en dejlig afspænding.

Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.

PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat. Efter kursusperioden vil det være muligt at fortsætte på holdet med månedsbetaling.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke