Headerfamily
creActive family 2-6 år

Holdet starter søndag den 27. februar 2022

Søndage 10.15-11.00 på Holmetoften 12

 

'creActive family 2-6 år' er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for barn og voksen. Holdet egner sig også godt til at søskende træner sammen med en forældre grundet det brede aldersspænd.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelse fra børneyoga, akrobatik, dans og gymnastik.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

 

creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.


PRAKTISK:

Både voksen og barn træner i behageligt tøj samt bare fødder eller gymnastiksko. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.

 

Bliv gerne lidt før eller efter træningen i vores lille hyggerum, hvor man kan tage en kop the.


TILMELDING:  Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder for ét barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et barn - f.eks. af søskende - eller flere hold gives 25% i rabat. Tilmeld et de ønskede hold og skriv, hvilke hold til info@creactivegym.dk. Så fratrækker vi rabatten.

 

AFMELDING:

Du afmelder ved at skrive til info@creactivegym.dk. Ved afmelding indenfor to uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.