Headerfamily
creActive family 3-5 år

Søndage 11.30-12.15 på Holmetoften 12

 

'creActive family 3-5 år' er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for barn og voksen.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen bevægelse fra børneyoga, akrobatik, dans og gymnastik.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

 

creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.


PRAKTISK:

Både voksen og barn træner i behageligt tøj samt bare fødder eller gymnastiksko. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.

 

Bliv gerne lidt før eller efter træningen i vores lille hyggerum, hvor man kan tage en kop kaffe eller the.


TILMELDING: 
Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder både for et barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et børnehold - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld et enkelt hold og skriv, hvilke hold dit barn eller dets søskende vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.

 

AFMELDING:

Du afmelder ved at stoppe din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.