Headerfamily
creActive family 4-6 år

Søndage 11.30-12.15 på Holmetoften 12

 

'creActive family 4-6 år' er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for barn og voksen.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen bevægelse fra børneyoga, akrobatik, dans og gymnastik.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

 

creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.


TRÆNER:

Pernille Urhøj-Kjær


PRAKTISK:

Både voksen og barn træner i behageligt tøj samt bare fødder eller gymnastiksko. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.

 

Bliv gerne lidt før eller efter træningen i vores lille hyggerum, hvor man kan tage en kop kaffe eller the.

PRIS OG AFMELDING 

Familiehold for barn&voksen kr. 395,- pr. måned 

Kontingentet trækkes den 1. i hver måned (pånær i juli) og er beregnet ud fra et års medlemskab á 40 træninger på en sæson (uge 33-uge 25). Derfor er trækket det samme i dec, som i jan, selvom, der i den ene måned er to træninger og i den anden fem træninger. 


Kontingentet trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned.


Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside.