247623204_470844617458416_3214768274035992222_n
creActive gym

Onsdage kl. 20.00-21.15 på Holmetoften 12


creActive gym er en sjov, energisk og styrkende træningsform for kvinder.

 

I en kreativ ramme af musik består undervisningen af bevægelser fra yoga, pilates, mobility og gymnastik.


Træningens formål er at styrke din balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at du gennem træningen opnår en øget kropsforståelse samt en følelse af balance og glæde ved at bevæge dig.


creActive gym tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Vi træner i træningstøj du finder behageligt.

Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop kaffe eller the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING:  Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding" under billedet på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et voksenhold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld dig et enkelt hold og skriv, hvilke hold du ellers vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten. 


AFMELDING: 

Ved afmelding til en enkelt træning er du altid velkommen til at deltage på et andet hold den tilsvarende uge efter aftale på info@creactivegym.dk. 

Ved afmelding af fast medlemskab stopper du din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.