Headerkids
A. creActive kids 4-6 år (lørdag 11.00)

TID: Lørdage kl. 11.00-11.45 i creActive


TRÆNER: 

 Eva Diercks


HOLDET:

creActive kids er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.


I en stemningsfuld ramme af musik består undervisningen af bevægelser fra børneyoga, dans, gymnastik og parkour.

Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse og en grundlæggende glæde ved bevægelse.


creActive kids tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Børnene træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Holdet er uden forældredeltagelse, men det kommer selvfølgelig an på det enkelte barn, som skal føle sig tryg og klar. Forældre kan enten vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


PRISER, RABAT OG AFMELDING

-creActive kids 45 min kr. 325,- pr. måned.


Månedskontingentet trækkes den 1. i hver måned (pånær i juli) og er beregnet ud fra et års medlemskab á 38-40 træninger på en sæson (uge 33/34-uge 25). Derfor er trækket det samme i dec, som i jan, selvom, der i den ene måned er to træninger og i den anden fem træninger.

Kontingentet trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned.


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til info@creactivegym.dk for at få rabatten registreret.