Headerkids
creActive kids 6-8 år

Torsdage 16.45-17.45 på Holmetoften 12.

 

creActive kids er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelser fra børneyoga, akrobatik, dans og parkour.

 

Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse og en grundlæggende glæde ved bevægelse.

 

creActive kids tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver børnene sved på panden.

 

PRAKTISK:

Børnene træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt lille omklædningsrum med brus.

 

Holdet er uden forældredeltagelse, men det kommer selvfølgelig an på det enkelte barn, som skal føle sig tryg og klar. Forældre kan vente i vores reception, hvor man kan tage en kop kaffe eller the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 
Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et børnehold - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld et enkelt hold og skriv, hvilke hold dit barn eller dets søskende vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.

 

AFMELDING:

Du afmelder ved at stoppe din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet