Headerfamily
creActive mor+baby 4-9 md

TID: Torsdage kl. 10.00-11.30 i creActive
PERIODE: 5. jan-23. feb. 2023

PRIS: 1195,- for 7 uger á 90 min


TRÆNER:

Julie Lykke Zabava


HOLDET:

creActive family – mor+baby er til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling, og samtidig træner du efter fødslen.


Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre.

 

Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende måde understøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser. Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau.

 

Vi sætter undervisningen sammen således at der er plads til sparring og inspiration både mellem underviseren og dig, men også i gruppen sammen.

 

PRAKTISK:

Både voksen og barn træner i behageligt tøj samt bare fødder eller gymnastiksko.


TILMELDING: 

Du tilmelder i BARNETS NAVN under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold for en familie gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat.


AFMELDING: Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.