Headerfamily
creActive play 1-3 år (torsdag 9.30)

Holdet starter torsdag den 27. januar 2022.


'creActive play 1-3 år' er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn, sammen med deres voksne.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen bevægelse fra børneyoga, akrobatik og gymnastik.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

 

creActive play tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver barn, og nogen gange også forælder, sved på panden.


PRAKTISK: Kom gerne omklædt i behageligt tøj, der er til godt at bevæge sig i. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.

TILMELDING:  Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder både for et barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et barn - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld hvert barn i eget navn og skriv til os, så trækker vi rabatten. 

AFMELDING: 

Du afmelder ved at skrive til info@creactivegym.dk. Ved afmelding indenfor to uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.