246187979_3219099164995813_4776989938014959836_n
creActive play 1,5-3 år

Tirsdage 9.15-10.15 på Holmetoften 12

 

'creActive play 1,5-3 år ' er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn, sammen med deres voksne.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen bevægelse fra børneyoga, akrobatik og gymnastik.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

 

creActive play tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver barn, og nogen gange også forælder, sved på panden.


PRAKTISK:

Kom gerne omklædt i behageligt tøj, der er til godt at bevæge sig i. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Bliv gerne lidt før eller efter træningen i vores lille hyggerum, hvor man kan tage en kop kaffe eller the.

TILMELDING: 
Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder både for et barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et børnehold - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld et enkelt hold og skriv, hvilke hold dit barn eller dets søskende vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.

 

AFMELDING:

Du afmelder ved at stoppe din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.