Headerfamily
creActive play 4-12 md (torsdag 10.30)

Holdet starter torsdag den 27. januar 2022.


'creActive play 4-12 md' er en sjov og udviklende lege- og bevægelsestræning for børn sammen med en voksen.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelse, rytmik, sanselege, akrobatik og massage. Undervisningen veksler mellem at være styret samt åbner op for fri leg og bevægelse.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination og sanser. Desuden at styrke dannelsen af relationer til andre børn og forældre samt styrke relations dannelsen mellem barn og voksen.

 

creActive play tager sit afsæt i en kreativ

undervisningsform, der udvikles mellem deltagere og underviser i et trygt og roligt rum.


PRAKTISK: Kom gerne omklædt i behageligt tøj, der er til godt at bevæge sig i. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.


TILMELDING:  Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder både for et barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et barn - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld hvert barn i eget navn og skriv til os, så trækker vi rabatten. 


AFMELDING:

Du afmelder ved at skrive til info@creactivegym.dk. Ved afmelding indenfor to uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.