246187979_3219099164995813_4776989938014959836_n
creActive play 4 md-1,5 år

Tirsdag 10.45-11.30 på Holmetoften 12

 

'creActive play 4 md-1,5 år' er en sjov og udviklende lege- og bevægelsestræning for børn sammen med en voksen.

 

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelse, rytmik, sanselege, akrobatik og massage. Undervisningen veksler mellem at være styret samt åbner op for fri leg og bevægelse.

 

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination og sanser. Desuden at styrke dannelsen af relationer til andre børn og forældre samt styrke relations dannelsen mellem barn og voksen.

 

creActive play tager sit afsæt i en kreativ

undervisningsform, der udvikles mellem deltagere og underviser i et trygt og roligt rum.


PRAKTISK:
Kom gerne omklædt i behageligt tøj, der er til godt at bevæge sig i. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus.

TILMELDING: 
Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Tilmelding gælder både for et barn og en voksen. Ved tilmelding af mere end et børnehold - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld et enkelt hold og skriv, hvilke hold dit barn eller dets søskende vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.  


AFMELDING:

Du afmelder ved at stoppe din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.