247623204_470844617458416_3214768274035992222_n
creActive soft gym

Onsdage kl. 18.15-19.30 på Holmetoften 12.

creActive soft er en motiverende, styrkende og udviklende træningsform for kvinder i alle aldre.


I en humørfyldt ramme af musik består  undervisningen af bevægelser fra yoga, pilates og mobility.


I et roligt tempo udfører vi opvarmning, styrke- og stabilitetsøvelser. Der arbejdes med statiske og dynamiske stræk, vejrtrækning samt kropsholdning og balance. Vi runder af med afspænding.


creActive soft styrker din bevægelighed, øger din kropsbevidsthed og giver dig en god følelse i hele kroppen. 


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop kaffe eller the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding" under billedet på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et voksenhold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld dig et enkelt hold og skriv, hvilke hold du ellers vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten. 


AFMELDING: 

Ved afmelding til en enkelt træning er du altid velkommen til at deltage på et andet hold den tilsvarende uge efter aftale på info@creactivegym.dk. 

Ved afmelding af fast medlemskab stopper du din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.