Headerkids
creActive t(w)eens 11-13 år

TID: Mandage kl. 18.30-19.30 i creActive

PERIODE: 22. august-1.oktober 2022
PRIS: 749,- for 7 ugers træning* á 60 min

*herefter mulighed for månedsbetaling ved tilmelding tilresten af sæsonen


TRÆNER:

Pernille Urhøj-Kjær


HOLDET:

creActive tweens er en sjov, udviklende og fællesskabsdannende bevægelsestræning for piger.


I en stemningsfuld ramme af god musik består undervisningen af yogaøvelser og mindfullness kombineret med danse- og akrobatiktræning.


Træningens formål er at udvikle balance, koordination, smidighed og puls. Det er samtidig målet, at pigerne opnår en øget selv- og kropsforståelse, mærker en grundlæggende glæde ved bevægelse og føler sig som del af et nærværende fællesskab.


creActive tweens tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Pigerne træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Holdet er uden forældredeltagelse. Forældre kan enten vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 

Du tilmelder i DELTAGERS NAVN under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold for en familie gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.