247623204_470844617458416_3214768274035992222_n
creActive tone&stretch

Mandage kl. 20.00-21.15 på Holmetoften 12.


creActive tone&stretch er en styrkende, udviklende og afspændende træningsform for kvinder.


I en atmosfærisk ramme af musik består træningen af bevægelser fra yoga og pilates. Træningen styrker og smidiggør hele kroppen gennem lange varmende stræk i kombination med tonende og styrkende muskel- og ledøvelser. Ansigtet løftes desuden med styrkende og masserende ansigtsyoga. Vejrtrækningen bruges som et redskab til at øge leddenes og musklernes mobilitet og er desuden et mentalt redskab, der hjælper kroppens afspænding.


creActive tone&stretch øger din kropsbevidsthed, løsner op i muskler og giver dig en følelse af ro og balance i hele kroppen.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop kaffe eller the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding" under billedet på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et voksenhold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld dig et enkelt hold og skriv, hvilke hold du ellers vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten. 


AFMELDING: 

Ved afmelding til en enkelt træning er du altid velkommen til at deltage på et andet hold den tilsvarende uge efter aftale på info@creactivegym.dk. 

Ved afmelding af fast medlemskab stopper du din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.