Headerkids
creActive teens 10-12 år

Mandage 18.30-19.30 på Holmetoften 12.


creActive tweens er en sjov og udviklende bevægelsestræning for piger.

I en kreativ ramme af god musik består undervisningen af bevægelser fra yoga, gymnastik, akrobatik og dans. Der trænes og udvikles bevægelse både sammen og hver for sig. Det sociale vægtes højt.


Træningens formål er at udvikle balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at børnene opnår en øget kropsforståelse, en følelse af at være en del af et fællesskab og danner en grundlæggende glæde ved bevægelse.


creActive teens tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Deltagerne træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt lille omklædningsrum med brus.

 

Holdet er uden forældredeltagelse. Forældre er altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 
Du tilmelder i barnets navn under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et børnehold - f.eks. af søskende - gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld et enkelt hold og skriv, hvilke hold dit barn eller dets søskende vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.

 

AFMELDING:

Du afmelder ved at stoppe din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet