Headerfamily
mindful recovery (tirsdag 10.15)

Tirsdag kl. 10.15-11.30 på Holmetoften 12.


TRÆNER: Charlotte Kirscheiner


HOLDET:
Denne træning er tiltænkt dig, som enten allerede har oplevet stress, eller som har erkendt, at du er nødt til at gøre noget for ikke at brænde ud. Stress er ofte udløst af en række belastende faktorer i livet, men et gennemgående kendetegn er, at man er fanget i sine tanker om alt det, man skal nå. Vi er så viljestærke, at vi glemmer at lytte til kroppens signaler om, at vi ikke kan holde til det høje tempo i lang tid. Det bedste middel mod stress er at øge kropsbevidstheden og åbne for sanserne.

I “Mindful recovery” laver vi blid træning, som bringer dig tilbage i kontakt med din krop. Du får viden om sammenhængen mellem nervesystemet, musklerne, bindevævet og åndedrættet, og du lærer en lang række enkle øvelser, som du kan bruge, når som helst du mærker behov for det.


PRAKTISK:  

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING:

Tilmelding giver en fast plads på netop dette hold plus fri adgang til at gæstetræne på klubbens øvrige voksenhold når der er plads.  Tilmeld i menuen ovenfor.


PRIS: 

Find prisen for holdet HER.