Headerfamily
soft yoga m. hensyn (torsdag 14.00)

Torsdag kl. 14.00-15.15 på Holmetoften 12.


TRÆNER: Eva Diercks


HOLDET:
Soft yoga er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform.


Soft yoga med hensyn er for dig der har brug for at være ekstra nænsom over for dig selv. Holdet er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. 

 

I undervisningen vil der være opmærksomhed på blid, stille og nærende yoga, hvor du får tid til at være, lytte indad og egenomsorg. Med lettilgængelige og klassiske yoga stillinger og korte sekvenser, arbejder vi os igennem kroppen på en blid og rolig måde, med opmærksomhed på åndedrættet. Soft yoga med hensyn er skånsom træning for både krop og sind og for deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker.  

 

Undervisningen vil være varierende og ofte have et tema eller fokus – vi vil desuden altid afslutte med en dejlig afspænding.  


PRAKTISK:  

 Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING:

Tilmelding giver en fast plads på netop dette hold plus fri adgang til at gæstetræne på klubbens øvrige voksenhold når der er plads.  Tilmeld i menuen ovenfor.


PRIS:

Find prisen for holdet HER.