Headergym
A. soft yoga (mandag 10.45-12.00)

Mandag kl. 10.45-12.00 i creActive


TRÆNER:

Eva Diercks


HOLDET:
Soft yoga er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform.


Dette hold tager udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga og vi arbejder blidt på at styrke kroppens muskulatur og dermed stimulere vores organer samt bindevæv – for at give kroppen en følelse af ro og velvære.


Yogaøvelserne er lange rolige stræk, enkelte styrkegivende øvelser og små dynamiske serier, kombineret med balance- og åndedrætsøvelser. Undervisningen vil være varierende og altid have et tema eller fokus. Vi vil desuden afslutte med en dejlig afspænding.


Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat. Efter kursusperioden vil det være muligt at fortsætte på holdet med månedsbetaling.


AFMELDING: Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke