Headergym
tone&stretch (fredag 10.45)

TID: Fredage kl. 10.45-12.00 i creActive

PERIODE: 19. august-7.oktober 2022

PRIS: 949,- for 8 uger á 75 min

- efterfølgende mulighed for forlængelse med månedsbetaling. -træningsafbud til den ugentlige træning kan veksles til træning på et andet hold.  


TRÆNER:

Pernille Urhøj-Kjær


HOLDET:

creActive tone&stretch er energisk, styrkende og smidiggørende træningsform for kvinder.

 

I en stemningsfuld ramme af musik består undervisningen af en variation af øvelser og bevægelser fra yoga, mobility og pilates.

 

Træningens formål er at styrke hele din krop, din balanceevne, koordination, leddenes mobilitet, kropsholdningen og din smidighed. Det er samtidig målet, at du gennem træningen opnår en følelse af balance og velvære.

 

creActive tone&stretch tager sit afsæt i en kreativ og udviklende undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden. Vi afslutter altid med en nærende afspænding.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat. Efter kursusperioden vil det være muligt at fortsætte på holdet med månedsbetaling.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.