Headerkids
yoga kids 6-8 år (fredag 16.20)

TID: Fredage kl. 16.20-17.05 i creActive
PERIODE: 19. august-7.oktober 2022
PRIS: 725,- for 8 ugers træning á 45 min

*herefter mulighed for månedsbetaling resten af sæsonen

TRÆNER:

Eva Gibson


HOLDET:

yoga kids er en nærværende, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.


I en stemningsfuld ramme af musik består undervisningen af bevægelser og lege fra børneyogaens univers.

Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination og sanser. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse, en grundlæggende glæde ved bevægelse og mærker ind i roen i egen krop.


yoga kids tager sit afsæt i en kreativ og levende undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Børnene træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Holdet er uden forældredeltagelse, men det kommer selvfølgelig an på det enkelte barn, som skal føle sig tryg og klar. Forældre kan enten vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 

Du tilmelder i BARNETS NAVN under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold for en familie gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.