Headergym
yoga kvinder (tirsdag 19.00)

TID: Tirsdage kl. 19.00-20.15 i creActive

PERIODE: 23. august-4.oktober

PRIS: 849,- for 7 uger á 75 min

-efterfølgende mulighed for forlængelse med månedsbetaling. -træningsafbud til den ugentlige træning kan veksles til træning på et andet hold.  


TRÆNER:

Dorthe Lyngby Rasmussen

HOLDET:

Yoga er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform.


I en varieret ramme og med et tema, der til hver træning danner en rød tråd mellem bevægelserne arbejder vi med hele spektret i yoga med en fusion af den klassiske Hatha yoga, over den flow baserede bevægelse i takt med åndedrættet til blide, dybe stræk med YIN yoga. Alle klasser afsluttes med en nærende afspænding for krop og sind. 


Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat. Efter kursusperioden vil det være muligt at fortsætte på holdet med månedsbetaling.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.