247623204_470844617458416_3214768274035992222_n
yoga men

Tirsdage kl. 17.15 på Holmetoften 12.


Yoga er en styrkende, afspændende og udviklende træningsform.


I en ramme kun for mænd og med plads til stivhed og ubalancer styrkes kroppen indefra både fysisk og mentalt.


Der arbejdes med både dynamiske og statiske stræk, med nyttig hjælp fra åndedrættet. Led og muskler strækkes længere end du troede muligt. Træningen fungerer i mange lag med åndedrætsøvelser, meditation og ikke mindst afspænding. 


Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop kaffe eller the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding" under billedet på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et voksenhold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld dig et enkelt hold og skriv, hvilke hold du ellers vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten. 


AFMELDING: 

Ved afmelding til en enkelt træning er du altid velkommen til at deltage på et andet hold den tilsvarende uge efter aftale på info@creactivegym.dk. 

Ved afmelding af fast medlemskab stopper du din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.