Headerkids
yoga tweens 9-12 år (fredag 15.00)

TID: Fredage kl. 15.00-16.00 i creActive
PERIODE: 19. august-7.oktober 2022
PRIS: 849,- for 8 ugers træning á 60 min


TRÆNER:

Eva Gibson


HOLDET:

yoga tweens er en nærværende, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.


I en stemningsfuld ramme af musik består undervisningen af bevægelser og lege fra børneyogaens univers.


Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination og sanser. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse, en grundlæggende glæde ved bevægelse og mærker ind i roen i egen krop.


Yoga tweens tager sit afsæt i en kreativ og levende undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Deltagerne træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Holdet er uden forældredeltagelse. Forældre kan enten vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 

Du tilmelder i DELTAGERS NAVN under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold for en familie gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.