246187979_3219099164995813_4776989938014959836_n
yoga w/m (torsdag 18.15)

Dette hold har første træning den 24. februar 2022


Torsdage kl. 18.15-19.45 på Holmetoften 12.


Yoga er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform.


I en varieret ramme og med et tema, der til hver træning danner en rød tråd mellem bevægelserne arbejder vi med hele spektret i yoga med en fusion af den klassiske Hatha yoga, over den flow baserede bevægelse i takt med åndedrættet til blide, dybe stræk med YIN yoga. Alle klasser afsluttes med en nærende afspænding for krop og sind. 


Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke  kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


TILMELDING: 

Du tilmelder dig under menupunktet "Tilmelding" under billedet på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et voksenhold gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld dig et enkelt hold og skriv, hvilke hold du ellers vil tilmeldes til info@creactivegym.dk. Så tilmelder vi dig og sender en opkrævning på de yderligere kontingenter fratrukket rabatten.


AFMELDING: 

Ved afmelding til en enkelt træning er du altid velkommen til at deltage på et andet hold i den kommende måned efter aftale på info@creactivegym.dk. 

Ved afmelding af fast medlemskab stopper du din indbetaling gennem Holdsport. Ved afmelding indenfor tre uger af et undervisningsforløb tilbagebetales de resterende undervisningsgange. Herefter er det ikke muligt at få refunderet.