Priser og afmelding
Priser og afmelding

PRISER OG AFMELDING

Prisen på et hold afhænger af både holdtype og varighed. Nedenstående er de generelle priser – se under tilmelding på det enkelte hold for specifik pris.


Ved opstart på et hold tilmelder du en specifik periode og pris. Herefter vil fleste hold have mulighed for at overgå til månedskontinget efter nedenstående:


BØRN, UNGE OG FAMILIE

-creActive family 45 min kr. 395,- pr. måned for voksen+barn.

-creActive kids/tweens/teens 45 min kr. 325,- pr. måned.

-creActive kids/tweens/teens 60 min kr. 375,- pr. måned.


Kontingentet trækkes den 1. i hver måned (pånær i juli) og er beregnet ud fra et års medlemskab á 40 træninger på en sæson (uge 33/34-uge 25). Derfor er trækket det samme i dec, som i jan, selvom, der i den ene måned er to træninger og i den anden fem træninger.

 

VOKSNE

1 fast hold á 75 min med flex* kr. 425,- pr. måned

2 faste hold á 75 min med flex* kr. 695,- pr. måned *flex træn på vores andre hold når du ikke kan komme til din egen træning.

Månedskontingentet er beregnet ud fra et års medlemskab á 40 træninger på en sæson (uge 33/34-uge 25). Derfor er trækket det samme i dec, som i jan, selvom, der i den ene måned er to træninger og i den anden fem træninger.


Kontingentet trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned.