Vores hold
creActive kids&tweens 4-12 ÅR

creActive kids 4-5 og 6-8 år

creActive kids er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.


I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelser fra børneyoga, gymnastik, parkour og dans.


Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse og en grundlæggende glæde ved bevægelse.


creActive kids tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver børnene sved på panden.


Holdene er inddelt efter alder og varierer derefter i tilgang og undervisningsform.


creActive tweens 9-12 år

creActive tweens er en sjov og udviklende bevægelsestræning for de større børn.


I en kreativ ramme af god musik består undervisningen af bevægelser fra yoga, gymnastik, akrobatik og dans. Der trænes og udvikles bevægelse både sammen og hver for sig. Det sociale vægtes højt.


Træningens formål er at udvikle balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at børnene opnår en øget kropsforståelse, en følelse af at være en del af et fællesskab og danner en grundlæggende glæde ved bevægelse.


creActive tweens tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver børnene sved på panden.


yoga tweens 8-12 år

tweens yoga er en sjov, nærværende og udviklende træningsform for de større børn.


I en tryg atmosfære består undervisningen af smidigheds- og styrkeøvelser, akrobatiske udfordringer, samt afspændende- og sanselige øvelser. Det hele i en kreativ ramme af historier, temaer og musik.


Træningen har til formål at berolige sindet og klare hjernen, at forbedre og støtte opmærksomhed og koncentration, støtte følelsesmæssig udvikling og selvkontrol samt fremme sociale relationer og samhørighed.


tweens yoga åbner op for øget selvtillid, selvkærlighed og empati.


creActive family 0-10 år

creActive family: mor+baby

creActive family for mor+baby er en energigivende, styrkende og udviklende træning for mor - med plads og inspiration til baby.


I en motiverende ramme af musik består undervisningen af øvelser fra yoga og pilates. Til baby er der plads med de andre børn på måtter i en cirkel af små sanseredskaber.

Træningen har til formål at styrke kroppen indefra og ud gennem statiske og dynamiske bevægelser, grundcoreøvelser samt varmende og afspændende stræk.

Der er fokus på genopbygning af kroppens inderste korset med teknik, der tager fat om de inderste muskler i kroppen, der støtter bækkenbund og rygsøjle.


creActive family for mor-baby er en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver mor sved på panden.

creActive family: voksen+barn

creActive family er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for barn og voksen.

I en kreativ ramme af musik og mindre redskaber består undervisningen af bevægelser fra børneyoga, gymnastik, akrobatik og dans.


Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Hos den voksne deltager er fokus på kondition, styrke og stræk.


Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.


creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.


yoga family: voksen+barn

family yoga er en sjov, nærværende og udviklende træningsform for barn og voksen.


I en tryg og rolig atmosfære består undervisningen af smidigheds- og styrkeøvelser, akrobatiske udfordringer mellem voksen og barn, samt afspændende- og sanselige øvelser. Det hele i en kreativ ramme af historier, temaer, rim og remser og musik.


Træningen har til formål at berolige sindet og klare hjernen, at forbedre og støtte opmærksomhed og koncentration, støtte følelsesmæssig udvikling og selvkontrol samt fremme sociale relationer og samhørighed.


family yoga tager sit afsæt i relationen mellem voksen og barn og åbner op for øget selvtillig, selvkærlighed empati og fred.


creActive women

creActive soft

creActive soft er en motiverende, styrkende og udviklende træningsform for kvinder i alle aldre.


I en humørfyldt ramme af musik består  undervisningen af bevægelser fra yoga, pilates og mobility.


I et roligt tempo udfører vi opvarmning, styrke- og stabilitetsøvelser. Der arbejdes med statiske og dynamiske stræk, vejrtrækning samt kropsholdning og balance. Vi runder af med afspænding.


creActive soft styrker din bevægelighed, øger din kropsbevidsthed og giver dig en god følelse i hele kroppen.


creActive tone&stretch

creActive tone&stretch er en styrkende, udviklende og afspændende træningsform for kvinder.


I en atmosfærisk ramme af musik består træningen af bevægelser fra yoga og pilates. Træningen styrker og smidiggør hele kroppen gennem lange varmende stræk i kombination med tonende og styrkende muskel- og ledøvelser. Ansigtet løftes desuden med styrkende og masserende ansigtsyoga. Vejrtrækningen bruges som et redskab til at øge leddenes og musklernes mobilitet og er desuden et mentalt redskab, der hjælper kroppens afspænding.


creActive tone&stretch øger din kropsbevidsthed, løsner op i muskler og giver dig en følelse af ro og balance i hele kroppen.

creActive gym

creActive gym er en energisk, styrkende og udviklende træningsform for kvinder.

 

I en kreativ ramme af musik består undervisningen af bevægelser fra yoga, fitness, dans og gymnastik.


Træningens formål er at styrke din balance, koordination, kropsholdning, grundstyrke, smidighed og kondition. Det er samtidig målet, at du gennem træningen opnår en øget kropsforståelse samt en følelse af balance og glæde ved at bevæge dig.


creActive gym tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


yoga women

yoga women er en nærende, afspændende og styrkende bevægelsesform for kvinder.


I en varieret ramme og med et tema, der til hver træning danner en rød tråd mellem bevægelserne arbejder vi med hele spektret i yoga med en fusion af den klassiske Hatha yoga, over den flow baserede bevægelse i takt med åndedrættet til blide, dybe stræk med YIN yoga.

Alle klasser afsluttes med en nærende afspænding for krop og sind.


Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke  kroppens arbejde indefra.


yoga women er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.

creActive men

yoga men - kun for mænd

yoga men er en styrkende, afspændende og udviklende træningsform for mænd.


I en ramme kun for mænd og med plads til stivhed og ubalancer styrkes kroppen indefra både fysisk og mentalt. Der arbejdes med både dynamiske og statiske stræk, med nyttig hjælp fra åndedrættet. Led og muskler strækkes længere end du troede muligt. Træningen fungerer i mange lag med åndedrætsøvelser, meditation og ikke mindst afspænding. 


yoga men er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.