Bliv en del af creActive familien

Vi har forskellige typer medlemskaber designet til både BØRN&UNGE, FAMILIE og VOKSNE for sæson 2024-2025.

Bemærk at vi ikke modtager tilskud på linje med foreninger og aftenskoler, da vi er en privat virksomhed såsom danseskoler. Vores medlemskaber afspejler således prisniveauet i denne branche.

BØRN&UNGE

En sæson på et hold betales i 11 rater á kr. 399,- .

Sæsonen går 19. august 2024-27. juni 2025 - ferie og helligdage følger skolerne. Det er muligt at starte i løbet af sæsonen til reguleret pris. Første rate trækkes den 1. august 2024 og sidste rate den 1. juni 2025. Bemærk at raten er den samme hver måned uafhængigt af ferie og helligdage, da den beror på et sæsonmedlemskab.


Det er muligt at opsige medlemskabet skriftligt inden for de første to uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned.


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 10% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret.

FAMILIE

En sæson på et hold betales i 11 rater á kr. 399,- .

Sæsonen går 17. august 2024-22. juni 2025 - ferie og helligdage følger skolerne. Det er muligt at starte i løbet af sæsonen til reguleret pris. Første rate trækkes den 1. august 2024 og sidste rate den 1. juni 2025. Bemærk at raten er den samme hver måned uafhængigt af ferie og helligdage, da den beror på et sæsonmedlemskab.

Det er muligt at opsige medlemskabet skriftligt inden for de første to uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned.


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 10% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret.

VOKSNE
NYT MEDLEM: Vær med første måned for kr. 199,- Prisen inkluderer fast plads på et valgfrit hold samt fri træning på klubbens øvrige hold. Ingen binding i denne periode.

VÆLG HEREFTER MELLEM:

MEDLEMSKAB 1: "Fast hold"

En sæson på et "Fast hold" betales i 11 rater á kr. 449,-

Ved dette medlemskab er du tilknyttet ét bestemt hold hele sæsonen. Du har ikke mulighed for at træne på klubbens andre hold. Pris og antallet af rater reguleres ned afhængig af starttidspunkt.


MEDLEMSKAB 2: "Fast hold+fri træning"

En sæson på et "Fast hold+fri træning" betales i 11 rater á kr. 499,-

Ved dette medlemskab er du tilknyttet ét fast hold hele sæsonen og er dermed altid sikret plads her. Du har endvidere fri træning og kan frit tilmelde dig ledige pladser på klubbens øvrige hold. Pris og antallet af rater reguleres ned afhængig af starttidspunkt.


MEDLEMSKAB 3: "To faste hold+fri træning"

En sæson med "To faste hold+fri træning" betales i 11 rater á kr. 599,-

Ved dette medlemskab er du fast tilknyttet to hold hele sæsonen og er dermed altid sikret plads her. Du har endvidere fri træning og kan frit tilmelde dig ledige pladser på klubbens øvrige hold. Pris og antallet af rater reguleres ned afhængig af starttidspunkt.


For alle medlemskaber 1,2 og 3 gælder at første rate trækkes den 1. august 2024 og sidste rate den 1. juni 2025 - der er ingen betaling i juli. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et sæsonmedlemskab varende i perioden 16.august 2024-27. juni 2025. Ferie og helligdage følger skolernes kalender.


Det er muligt at sætte medlemskabet i bero i en til tre måneder pr. sæson med en måneds varsel til den 1. i en måned.


Prisrate trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned. Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen.


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 10% i rabat på billigste kontingent. Skriv til info@creactivegym.dk for at få rabatten registreret.

Betingelser indeværende sæson:

BØRN&UNGE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 395,-

1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM.

Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 38 træningsuger. Ferie følger skolekalender. Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 

  

Det er muligt at opsige medlemskabet inden for de første to uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned. 


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret.  


Det er ikke muligt at få en GRATIS PRØVETIME på Børne- &Ungehold, men du er aldrig bundet af mere end 1. rate.


FAMILIE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 395,-

1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM.


Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 38 træningsuger.


Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 

 

Det er muligt at opsige medlemskabet indenfor de to første uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned. 

Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret. 


Det er ikke muligt at få en GRATIS PRØVETIME på Familiehold, men du er aldrig bundet af mere end 1. rate.

VOKSNE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 425,- og inkluderer fast plads på et bestemt hold plus fri træning på klubbens øvrige hold.


To sæsonhold betales i 11 rater á kr. 695,- og inkluderer fast plads på to bestemte hold plus fri træning på klubbens øvrige hold.


1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM  og inkluderer fast plads på et bestemt hold plus fri træning på klubbens øvrige hold i en måned. Ingen binding i denne periode.


Som NYT MEDLEM kan du også vælge en GRATIS PRØVETIME HER.

Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024 - der er ingen betaling i juli. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 40 træningsuger. Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 


Prisrate trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned. 


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til info@creactivegym.dk for at få rabatten registreret.


Det er også muligt at købe et KLIPPEKORT til voksenhold. 1 klip kr. 150,- HER

5 klip kr. 725,- HER

Find betingelser på klippekortet.