Headerkids
creActive kids 4-6 år

TID: Onsdage kl. 16.00-16.45 i creActive

PERIODE: 24. august-3.oktober 2022

PRIS: 649,- for 7 ugers træning* á 45 min

*herefter mulighed for månedsbetaling ved tilmelding tilresten af sæsonen

TRÆNER:

Pernille Urhøj-Kjær

 

HOLDET:

creActive kids er en sjov, udviklende og lærerig bevægelsestræning for børn.


I en stemningsfuld ramme af musik består undervisningen af bevægelser fra børneyoga, dans, gymnastik og parkour.

Træningens formål er at stimulere og udvikle barnets balance, motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at barnet gennem træningen opnår en øget kropsforståelse og en grundlæggende glæde ved bevægelse.


creActive kids tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.


PRAKTISK:

Børnene træner i behageligt tøj man kan bevæge sig i samt bare fødder eller gymnastiksko. Holdet er uden forældredeltagelse, men det kommer selvfølgelig an på det enkelte barn, som skal føle sig tryg og klar. Forældre kan enten vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.


TILMELDING: 

Du tilmelder i BARNETS NAVN under menupunktet "Tilmelding" på denne holdside. Ved tilmelding af mere end et hold for en familie gives 25% i rabat på hold 2, 3 osv. Tilmeld blot de ønskede hold og skriv til info@creactivegym.dk, vedr. rabat.


AFMELDING:

Refusion at dit kursuskontingent minus kr. 150 i administration ved skriftlig afmelding senest to dage efter holdstart jf. klubbetingelser. Ved afmelding på et senere tidspunkt refunderes ikke.