Trænere
Anna Tolstrup

Annas undervisning inddrager elementer fra babymassage, mindfullness, akroyoga, styrke og motoriktræning. Med leg og musik, får hun sanserne igang og smilene frem. Anna har en bachelorgrad i uddannelsesvidenskab og har arbejdet med udviklingen af intelligenser, inklusiv betydningen af kropslig bevægelse og koordination for læring. Hun har en kandidatgrad i Human Ressource Management som et led i hendes mission om at skabe trivsel, balance og motivation i mennesker. Derudover er Anna læge-eksamineret fysiologisk massør og babymassør og hun har en længere række idræts- og kropsuddannelser bag sig, lige fra den elementære DGI-træneruddannelse til de vilde adrenalinsports. Anna har været aktiv inden for forskellige grene af idrætten og hun har været træner i gymnastik, skiløb og 'white-water kayaking' i Danmark og i udlandet igennem flere år.Dsc_0068_2
Dorthe Lynge Rasmussen

Dorthe Lynge Rasmussen har praktiseret yoga siden 2007 og baserer sin undervisning på en 500 timers uddannelse fra Yogaskolen i Helsingør. Primært baseret på Vinyasa og Hatha yoga, suppleret med pranayama, meditation og mindfulness. Har desuden efteruddannet sig i restorativ yoga, Yoga Nidra og senest en klangyoga læreruddannelse med fokus på lyd, vibrationer og frekvens.  Dorthe deltager løbende i kurser og inspiration. Dorthe har mange timers undervisnings erfaring med yogahold målrettet seniorer, hold kun for mænd, hensyntagende yoga, restorativ yoga samt klasser med Vinyasa, Hatha og YIN yoga. Dorthe arbejder i øvrigt deltid i den finansielle sektor og bor i Hørsholm med sin familie.


Dorthe fortæller: "Det startede med en nysgerrighed, og blev et helle i en travl karriere og familieliv. Opdagelsen af at man fysisk og mentalt kan lande på yogamåtten, og forlade den igen som forvandlet. Det vigtigste for mig, er at give dem der kommer til yoga, en oplevelse af et stemnings skifte i krop og sind. Mærke kroppen styrkes og åndedrættet blive dybt og roligt. Og tage dén følelse og balance med ud i livet. "Image00012
Eva Gibson

Eva Gibson pædagog og er uddannet og certificeret børneyogalærer hos “Lille yogahus” i 2013 og har siden med stor dedikation beriget børnene på på sin vej med yogaens signifikante selvregulerings teknikker. Eva har med en legende tilgang til yoga i børnehøjde hjulpet børn med at skabe kropsbevidsthed og bevægelsesglæde, også i sit daglige virke, som pædagog i en skovbørnehave, hvor hun praktiserer yoga med børnene. Desuden har Eva en 120 timers uddannelse som motorikvejleder, hos “Vends Motorik- og naturskole” fra 2011, samt nyligt afsluttet uddannelsen som, Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent ved Nordic Ayurveda.

Img_3844
Mia Sylvester Sørensen


Mia har en baggrund som yogalærer med grunduddannelse i Yoga & Mindfulness fra Yogaskolen i Helsingør. Mia deltager løbende i kurser og workshops for læring og inspiration og har undervisningserfaring fra Yogaskolen, aftenskoler, fitnesscentre samt i privat regi.

I sin undervisning arbejder Mia med spændingsfrigørende øvelser, balance og stræk samt flydende bevægelse i vinyasa fra stilling til stilling i samspil med åndedrættet, altsammen iblandet naturlige pauser med tid og ro til at mærke kroppen. Som udgangspunkt har du været gennem hele kroppen, når timen er slut, inklusive lattermusklerne.
Mia bor i Nordsjælland, og ud over at være yogalærer, arbejder hun som lægesekretær på Sankt Lukas Hospice i Hellerup.


Mia fortæller: Jeg har altid været glad for at lave ”noget med kroppen”. Som barn og ung dyrkede jeg mange forskellige sportsgrene, og som voksen blev jeg optaget af yogaen og værdsætter den helhed, som yogaen skaber mellem krop og sind. Yogaen er for mig blevet en ”uendelig rejse” på den gode måde, og jeg elsker at udbrede yogaen til andre. Jeg stræber efter en uhøjtidelig atmosfære, hvor der er plads til at være den, du er.Foto%20mia
Pernille Urhøj-Kjær

Pernille er træner i og stifter af creActive.


Pernille er uddannet cand. scient i Idrætsvidenskab ved Københavns Universitet og har derudover diverse danse- og bevægelseskurser og uddannelser. Blandt andet har hun danset på London Contemporary Danceschool i London og Stepz 1-årige danseuddannelse. I øjeblikket uddanner hun sig i Living Yolates metoden.


Pernille har undervist i dans og gymnastik gennem 20 år og har desuden været leder af LG gymnastik gennem 10 år. LG gymnastik voksede under Pernilles lederskab til at blive Danmarks største gymnastikforening, i 2019 blev den kåret til Årets forening af GymDanmark. Pernille er desuden blevet kåret til årets træner i Danmark i 2013 af DGI.


Pernille er en engageret underviser, der elsker at skabe glæde og energi blandt deltagerne på hendes hold.

Img_3476