Trænere
Dorthe Lynge Rasmussen

Dorthe Lynge Rasmussen underviser i både klassisk og blid yoga hos creActive.


Dorthe har praktiseret yoga siden 2007 og baserer sin undervisning på en 500 timers uddannelse fra Yogaskolen i Helsingør. Primært baseret på Vinyasa og Hatha yoga, suppleret med pranayama, meditation og mindfulness. Har desuden efteruddannet sig i restorativ yoga, Yoga Nidra og senest en klangyoga læreruddannelse med fokus på lyd, vibrationer og frekvens.  Dorthe deltager løbende i kurser og inspiration. Dorthe har mange timers undervisnings erfaring med yogahold målrettet seniorer, hold kun for mænd, hensyntagende yoga, restorativ yoga samt klasser med Vinyasa, Hatha og YIN yoga. Dorthe arbejder i øvrigt deltid i den finansielle sektor og bor i Hørsholm med sin familie.


Dorthe fortæller: "Det startede med en nysgerrighed, og blev et helle i en travl karriere og familieliv. Opdagelsen af at man fysisk og mentalt kan lande på yogamåtten, og forlade den igen som forvandlet. Det vigtigste for mig, er at give dem der kommer til yoga, en oplevelse af et stemnings skifte i krop og sind. Mærke kroppen styrkes og åndedrættet blive dybt og roligt. Og tage dén følelse og balance med ud i livet. "Image00012
Eva Diercks

Eva underviser både family-, kids- og yogahold i creActive.


Eva begyndte at undervise i yoga på hobbyplan i 2013 og i 2022 tog hun springet og begyndte at undervise på fuld tid. Hun har bl.a. en omfattende yogalæreruddannelse hos Dansk Yoga bag sig – en uddannelse på mere end 800 timer – hvilket er sjældent i dag. Eva er også tidligere erfaren gymnastikinstruktør med flere uddannelser i bagagen.


Eva har en passion for at undervise i både gymnastik, bevægelse og yoga. Hun elsker at være med til at udvikle børns tilgang til bevægelse og følge deres glæde ved det. Hendes undervisning for børn og familier tager afsæt i både yoga, leg, motorik, dans, akrobatik og gymnastik. 
Yogaen er for Eva en fantastisk måde at arbejde med smidighed, styrke, balance og ikke mindst velvære. Hendes yogaundervisning tager afsæt i Hatha yoga men er også inspireret af blandt andet yin-, genopbyggende-, flow- og dynamisk yoga. Eva har en dyb kærlighed til, hvad yoga kan tilbyde kroppen, herunder smidighed, styrke, balance og ikke mindst fordybelse og bevidsthed. For Eva er yoga en følelse, og hun ser på det med et holistisk perspektiv. Hun tilpasser sin undervisning til alle kroppe – øvede som begynder – alle kan være med.

Eva formidler sin undervisning på en jordnær og smilende måde og har desuden altid et tydeligt fokus eller tema som udgangspunkt. 


Eva bor i Hørsholm med sin kæreste og to børn. 

   


Fof%20k%c3%b8benhavn_profilbillede
Eva Gibson

Eva Gibson underviser i børneyoga hos creActive.


Eva er pædagog og desuden uddannet og certificeret børneyogalærer hos “Lille yogahus” i 2013 og har siden med stor dedikation undervist børn i yogaens signifikante selvregulerings teknikker. Med en legende tilgang til yoga hjælper Eva børn med at skabe kropsbevidsthed og bevægelsesglæde, også i sit daglige virke, som pædagog i en skovbørnehave. Eva har desuden en 120 timers uddannelse som motorikvejleder, hos “Vends Motorik- og naturskole” fra 2011, samt nyligt afsluttet uddannelsen som, Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent ved Nordic Ayurveda.


Eva elsker at udfordre og samtidig skabe et trygt udviklingsrum for børn gennem yogaens mange muligheder.

Img_3844
Julie Smith

Som uddannet instruktør i Pole Dance har Julie erfaring med at bygge hele kroppens styrke og smidighed op med udgangspunkt i den enkelte elev. Julie har erfaring både med hold- og individuel undervisning. Med viden om kroppen fra hendes sundhedsvidenskabelige baggrund nørdes ofte i øvelser så de udføres korrekt for at blive stærkere og smidigere på en sund måde. Træning skal være hårdt men sjovt, så vi hører god musik og skaber positiv stemning sammen med god energi. Julie har to store drenge og hun underviser til daglig på Bioanalytikeruddannelsen og arbejder med forskning i laboratorievidenskab. Julie er uddannet cand.med.vet
og phd.

287339449_1376051342875036_6649004518952377283_n
Julie Zabava

Julie Zabava underviser vores mor-baby creActive family og kids hold.


Julie er uddannet ergoterapeut og fysiurgisk massør. Hun har desuden både dyrket og undervist i idrætsgymnastik hele livet. Julies undervisning bygger derfor på en kæmpe baggrundsviden og erfaring med motorik, sanser og bevægelse.


Julie er til daglig motorik- og idrætsgymnastiktræner samt mor til to og bor i Hørsholm.

61517761_10161811788470181_5310378692411654144_n
Pernille Urhøj-Kjær

Pernille er træner i og stifter af creActive.


Pernille er uddannet cand. scient i Idrætsvidenskab ved Københavns Universitet og har derudover diverse danse- og bevægelseskurser og uddannelser. Blandt andet har hun danset på London Contemporary Danceschool i London og Stepz 1-årige danseuddannelse. Pernille er desuden certificeret Living Yolates træner.


Pernille har undervist i dans og gymnastik gennem 20 år og har desuden været leder af LG gymnastik gennem 10 år. LG gymnastik voksede under Pernilles lederskab til at blive Danmarks største gymnastikforening, i 2019 blev den kåret til Årets forening af GymDanmark. Pernille er desuden blevet kåret til årets træner i Danmark i 2013 af DGI.


Pernille er en engageret underviser, der elsker at skabe glæde og energi blandt deltagerne på hendes hold.


Pernille er gift med Søren og mor til to og bor i Rungsted.

Img_3609
Tina Svane Fløe

Tina Svane Fløe underviser i klassisk yoga hos creActive.


Tina har selv dyrket og praktiseret yoga i mere end 15 år. Rejste til Indien i 2014 og tog RYS Yoga Alliance Ashtanga 200t yogalærer uddannelse. Har desuden netop videreuddannet sig som RYS Yoga Alliance Hatha yogalærer 300 t. Ud over Hatha yoga og Ashtanga yoga, er Tina også uddannet Yin yoga lærer.


Tina fortæller: Et af mine store formål er at glæde andre med Yogaens dybde og ro. Mine timer er Klassisk yoga stillinger og bevægelser der udøves i et roligt tempo med fokus på tilstedeværelse.

280698185_333484412246016_8236486013709926110_n