HENSYNTAGENDE HATHA YOGA

Torsdag kl. 13.30-14.45 på Holmetoften 12.


TRÆNER: Eva Diercks


HOLDET:
Hensyntagende hatha yoga er for dig der har brug for at være ekstra nænsom over for dig selv. Holdet er et lukket hold med max 12 deltagere.


I undervisningen vil der være opmærksomhed på blid, stille og nærende yoga, hvor du får tid til at være, lytte indad og egenomsorg. Med lettilgængelige og klassiske yoga stillinger og korte sekvenser, arbejder vi os igennem kroppen på en blid og rolig måde, med opmærksomhed på åndedrættet. Hensyntagende hatha yoga er skånsom træning for både krop og sind og for deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker.  

 

Undervisningen vil være varierende og ofte have et tema eller fokus – vi vil desuden altid afslutte med en dejlig afspænding.  


MEDLEMSKAB:

Som nyt medlem kan du være med i en måned for kr. 199,- Prisen inkluderer fast plads på dette hold samt fri træning på klubbens øvrige hold. Ingen binding i denne periode.

Sæsonen på dette hold går fra den 22. august 2024-26. juni 2025. Det er muligt at starte i løbet af sæsonen. Skriv din ønskede startdato i kommentarfeltet ved tilmelding.

Dit videre medlemskab betales i månedlige rater afhængig af medlemskabstype, se nærmere HER.

TILMELDING: Registrer dit ønske om plads på dette hold nedenfor. Vi kontakter dig indenfor et par dage.