creActive family 2-3 år

Lørdag kl. 10.00-10.45 på Holmetoften 12.


TRÆNER: Pernille Urhøj-Kjær og Eva Diercks


HOLDET:

creActive family er et unikt træningskoncept for barn og voksen, der kombinerer børneyoga, rytmik og gymnastik.


Rim, remser og historiefortælling danner rammen om den legende børneyoga for dig og dit barn. Sammen får i sved på panden og glæde i kroppen når I bevæger og danser til musik. Gennem fantasifulde gymnastikbaner skal vi slå kolbøtter, rulle, kravle og klatre. 


Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er målet at styrke relations dannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.

creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.


MEDLEMSKAB:

Sæsonmedlemskab for ét barn og en voksen på dette hold går fra den 17. august 2024-22. juni 2025 og betales i 11 rater á 399,- Første rate trækkes 1. august 2024 og sidste rate trækkes 1. juni 2025. Første undervisningsmåned er uden binding for nye medlemmer - herefter kan afmelding ske gennem sæsonen med to måneders varsel til den. 1. Læs vores øvrige betingelser HER.


TILMELDING: Registrér dit ønske om plads på dette hold i sæson 2024-2025 i dit barns navn. Vi kontakter dig indenfor et par dage.