creActive kids 5-7 år

Onsdag kl. 15.45-16.30 på Holmetoften 12. Sæsonstart 21. august 2024.


TRÆNER: Pernille Urhøj-Kjær

HOLDET: creActive kids er et unikt træningskoncept for børn, der kombinerer børneyoga, dans, parkour gymnastik.

I denne aldersgruppe praktiseres små mindfulness øvelser og fantasifuld børneyoga. Børnene får sved på panden gennem fri bevægelse og små dansetrin til musik. Motorikken udfordres og udvikles ud fra det enkelte barn på kreative gymnastik- og parkourredskabsbaner.

Træningens formål er at stimulere og udvikle sanser, balance, fornemmelse af selv, grænser, koordination og rytmeforståelse. Det er samtidig målet, at børnene gennem træningen opnår en øget kropsforståelse og en grundlæggende glæde ved bevægelse.


Holdet er en lille gruppe på max. 12 børn - og i en rolig og tryg atmosfære. Holdet er uden forældredeltagelse, men det kommer selvfølgelig an på det enkelte barn, som skal føle sig tryg og klar. Forældre kan vente i vores reception, hvor man kan tage en kop the eller tage ud på gøremål. I er også altid velkommen i receptionen før eller efter træningen sammen med jeres barn.

 

MEDLEMSKAB:

Sæsonmedlemskab på dette hold går fra den 21. august 2024-18. juni 2025 og betales i 11 rater á 399,-. Første rate trækkes 1. august 2024 og sidste rate trækkes 1. juni 2025. Første undervisningsmåned er uden binding for nye medlemmer - herefter kan afmelding ske gennem sæsonen med to måneders varsel til den. 1. Læs vores øvrige betingelser HER.

TILMELDING: Registrér dit ønske om plads på dette hold i sæson 2024-2025 i dit barns navn. Vi vil herefter kontakte jer indenfor et par dage om muligheden for plads på holdet.