MORGEN YOGA - hatha, yin & vinyasa

Lørdag kl. 8.30-9.30 på Holmetoften 12. 


TRÆNER: Eva Diercks, Pernille Urhøj-Kjær eller Dorthe Lynge Rasmussen


HOLDET:

Varieret klassisk/dynamisk yoga med styrke, stræk og balance for krop og sind.


I en varieret ramme og med et tema, der til hver træning danner en rød tråd mellem bevægelserne arbejder vi med hele spektret i yoga med en fusion af den klassiske Hatha yoga, over den flow baserede bevægelse i takt med åndedrættet til blide og dybe stræk. Alle klasser afsluttes med en nærende afspænding for krop og sind. 


Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke  kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.

MEDLEMSKAB:

Som nyt medlem kan du være med i en måned for kr. 199,- Prisen inkluderer fast plads på dette hold samt fri træning på klubbens øvrige hold. Ingen binding i denne periode.

Sæsonen på dette hold går fra den 17. august 2024-23. juni 2025. Det er muligt at starte i løbet af sæsonen. Skriv din ønskede startdato i kommentarfeltet ved tilmelding.

Dit videre medlemskab betales i månedlige rater afhængig af medlemskabstype, se nærmere HER.

TILMELDING: